Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Ga dan naar de webversie >


Mededeling m.b.t. de soortenlijst voor het
Boomplantprogramma 2021-2022
n.a.v. NIEUWSBRIEF september 2021


In de pdf 'Voorwaarden boomplantprogramma 2021-2022', die vanaf de onlangs verzonden nieuwsbrief september 2021 via een link was te lezen, stond een onduidelijkheid m.b.t. het downloaden van de soortenlijst. Daardoor was deze niet te downloaden. In de on line versie van de nieuwsbrief is dit inmiddels opgelost.

Hier gaat u naar de 'Voorwaarden boomplantprogramma 2021-2022'.
Hier is de soortenlijst te downloaden.


Excuses voor de verwarring.


 

De geelgors (Emberiza citrinella) is kenmerkend voor een kleinschalige, afwisselende omgeving van akkers en weiden, doorkruist met heggen en houtwallen. Het aantal geelgorzen is de afgelopen decennia sterk gedaald door ruilverkaveling en verschraling van hun leefgebied. De geelgors staat symbool voor de missie van de Stichting Heg & Landschap: uitbreiding en goed beheer van heggen in een natuurrijk,
renderend cultuurlandschap.

Website
┬ę 2021 stichting Heg & Landschap.

Afzender:
Stichting Heg & Landschap
Tuindorpweg 42
3951BG Maarn

info@hegenlandschap.nl

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor bij ons heeft aangemeld. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit.

Klik hier als u uw uw gegevens wilt wijzigen (emailadres, voor- en achternaam).

Kreeg u deze nieuwsbrief van iemand doorgestuurd en wilt u hem voortaan ook direct zelf ontvangen? Meld u dan nu aan. Klik hier en vul uw gegevens in (emailadres, voor- en achternaam).

Stuur deze email-nieuwsbrief door naar andere geïnteresseerden.

Stichting Heg & Landschap gebruikt uw e-mailadres uitsluitend voor het verzenden van haar nieuwsbrief en voor eventuele incidentele mededelingen of aankondigingen m.b.t. haar activiteiten.

ontwerp en realisatie mwfy beeld&taal